Uitwisbaar Notitieboek Zelf Samenstellen

Uitwisbaar Notitieboek Zelf Samenstellen in 3 Stappen

Erasable tabs

 • Meer Glamour? Ga voor de aluminium rose gold ringen
 • Voeg transparante hoesjes toe waarin je je eigen foto’s kunt schuiven

Personalised reusable planner with a printed A5 page with a quote inserted into a transparent insert pocket

Schuif je eigen foto’s, quites of designs in de insteekhoesjes

Recensies

“De musthave van alle notitieboekjes” – Susanna

“Geweldig notitieboekje! Fijn dat je de kaft kunt personaliseren 😉” – Iris

Ik heb de levenslange gewoonte om pagina na pagina met lijstjes te maken en dan te vergeten wat ik heb opgeschreven! Deze pagina’s zijn het tegengif. Ik heb maar een beperkt aantal pagina’s. Ik ben daarom VERPLICHT om mijn notitieboekje open te slaan en te bekijken wat ik had opgeschreven, zodat ik een pagina kan wissen en opnieuw kan beginnen.

Mijn productiviteit neemt eindelijk toe in plaats van te stagneren!” – Misty

Pagina Opties – Uitwisbaar Notitieboek Zelf Samenstellen

Onze uitwisbare notitieboeken en planners bevatten standaard gelijnde pagina’s. Pagina’s zijn in en uit te klikken. Je kunt notitieboek pagina sets naar keuze toevoegen:

 • Blanco
 • Dot Grid, lichtgrijs gestippeld grid
 • Ruit
 • Planner pagina’s – zie hieronder

Reusable notebook discbound

Pagina Volgorde Personaliseren

De volgorde van de pagina’s kun je veranderen door pagina’s in en uit te klikken. Pak een pagina vast aan de bovenkant en klik rustig uit van boven naar beneden. Houd de pagina’s mooi door zachtjes te trekken en niet al te vaak pagina’s te verschuiven.

Zo kun je niet alleen de inhoud maar ook de volgorde van je uitwisbare notitieboek zelf samenstellen.

Whiteboard diary pages clickable

Verzending

 • Verzending naar Nederland of Belgie kost €4 en is gratis voor bestellingen boven €50.
 • We versturen je bestelling vanuit Litouwen. Zodra je pakketje Nederland binnenkomt, wordt het overgedragen aan PostNL. In Belgie wordt je pakketje bezorgd door Bpost.
 • Verzendtijd is 2-8 dagen

Uitwissen

First spray the page then put pressure on the magic sponge to dissolve the ink and finallhy wipe away the liquid with your black cloth

Wis pagina’s met een magic eraser spons.

 • Maak de wonderspons nat en knijp hem uit
 • Wis de pagina
 • Droog de pagina met een doek

Hand erasing writing on calendar page with assorted items and marble in background

Wis woorden uit met de gum op de achterkant van de pen.

Scannen

Scan a reusable notebook page with the free adobe scan app

Betaalopties

 • PayPal
 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard

Een Nieuwe Kaft

Heb je de neiging om elk schattige notitieboek te kopen? In plaats van een la vol notitieboekjes te verzamelen, kun je ook later nogmaals je uitwisbare notitieboek  zelf samenstellen door de kaft te vervangen.

Heb je zin in een nieuw design? Verschillende A5 kaften zijn los verkrijgbaar. Klik de kaft voorzichtig in.

“Geweldig notitieboek van goede kwaliteit! Ik zou het aanbevelen.” – Jessica

“hou van mijn nieuwe notitieboek” – Ana

“Ik gebruik hem dagelijks en ben er helemaal tevreden mee.🙂 Ik kan hem overal mee naartoe nemen, omdat hij niet veel ruimte in beslag neemt. En als hij vol is, kan ik gewoon notities uitwissen die niet meer nodig zijn.

Mijn vrienden en collega’s waren verrast toen ze zagen dat ik de geschreven aantekeningen uitwiste. Toen ik het hen uitlegde, waren ze er positief over.

Ook het feit dat milieuvriendelijke verpakking wordt gebruikt, is gewoon geweldig. 🙂” – Conny

Instagram Story by Erin. Reusable Notebook with a symmetric abstract flower design by illustrator Sanny Van Loon. Erin has her pen loop at the top of her notebook with a blue pen in it.

Pennen en Potloden

Organiseer je uitwisbare notitieboek met gekleurde pennen en highlight tekst met de uitwisbare potloden op waterbasis.

Een habit tracker pagina met een grid, waarin het grid is ingekleurd met een verschillende kleur per gewoonte. En doodles gemaakt met de uitwisbare potloden op waterbasis

 

Voor meer kleuren opties kun je de ‘non-permanent’ pennen van Staedtler en Stabilo bekijken, met oranje, roze, paars en bruin opties.

Whiteboard markers zijn ook te gebruiken op onze whiteboard pagina’s, maar let op, als je er met je hand overheen gaat dan veegt het uit.

Mini Uitwisbaar Notitieboek

A6 reusable notebook with red, purple, yellow and blue flowers with green stems on a light blue background. On the right side of the A6 reusable notebook, a black elastic pen loop is visible with a pen in it. The pen is about as long as the notebook is.

“Ik gebruik mijn A6 notitieboekjes met veel plezier voor mijn werk, ze hebben het perfecte formaat om in mijn scrubzak te passen. Het enige dat ik echt zou willen veranderen, is het vergroten van het aantal pagina’s dat het notitieboekje kan bevatten. De kwaliteit van het product was uitstekend en het is zeer waarschijnlijk dat ik in de toekomst meer Asoki-artikelen zal kopen.” – Amy

Maak er een Uitwisbare Planner Van

Klik pagina’s in en uit. Bekijk al onze whiteboard pagina sets:

 

Undated weekly planner reusable

Uitwisbare Dagplanner Recensie

Ik gebruik de dagelijkse pagina’s (de enige herbruikbare planner met een pagina per dag die ik kon vinden) en de pagina’s voor het bijhouden van gewoontes het meest. Ik ben erg blij met mijn aankopen. Het bijvulstation is ook gemakkelijk te gebruiken. – Finn

Erasable Asoki Planner with a daily planner and to-do-list

Uitwisbare Agenda Recensie

Precies wat ik nodig had. Ik heb de neiging om mijn agenda vrij vaak te veranderen en te verzetten, en met de traditionele agenda was dat gewoon niet mogelijk. – Yu

Uitwisbaar notitieboek met maandplanner Sophie